Jose Pouwels; Music teacher and external contacts & Cheryl Oosterma; Subject Coordinator for Music International School of The Hague

“Kort geleden hebben wij op de Internationale School in Den Haag een interessant dilemma gehad waar Krista een belangrijke sleutelpositie heeft ingenomen. Wij, als muziekdocenten, hadden wel oor naar het educatieve traject rondom het Saariaho Festival maar we hadden in precies dezelfde periode een project opdracht van de International Baccalaureate Organisation: het verzorgen van een openingsact tijdens het jaarlijkse IB onderwijscongres. In beide projecten moest de creativiteit van de leerlingen centraal staan.

Twee projecten van deze omvang zouden een te zware wissel trekken op onze leerlingen en dus hebben we dit voorgelegd aan Krista. Door haar grote kennis van zaken en inzicht in de problematiek waren we er eigenlijk snel uit: we vonden een manier om beide projecten te koppelen en hebben daarmee onze leerlingen (en hun publiek) een onvergetelijke ervaring kunnen meegeven. Krista heeft een hele fijne aanwezigheid die duidelijk leiderschap uitstraalt en tegelijkertijd het proces zover kan loslaten dat wij steeds eigenaarschap hebben kunnen houden.”