WIE

Projectleider – programmamaker – educator

Natuur en milieu, kunst en cultuur, duurzaamheid en circulaire economie zijn mijn grote interesses. Als ik die elementen kan combineren in mijn werk prijs ik mijzelf gelukkig.

Ik begeleid zowel het creatief als het organisatorisch proces met aandacht voor de grote lijnen en de essentiële details. De afgelopen jaren heb ik mij verbonden aan verschillende projecten, in opdracht en eigen initiatief. Voorbeelden van mijn werkzaamheden zijn: het ontwikkelen van educatieve programma’s, samenwerkingsverbanden aangaan met externe partners, planning, samenstellen en aansturen van teams, het geven van workshops en advies op het gebied van organisatie en educatie.

Met het doel voor ogen, handel ik graag buiten de gebaande paden en schuw experimenten niet. Ik luister, kijk, ruik, proef, trek en duw… Met luchtigheid en humor, dat gaat vanzelf. Mijn opdrachtgevers waarderen mij om mijn creatief denken, natuurlijk overwicht, doortastendheid en enthousiasme.

“Ze bezit een onderzoekende houding, slaat open voor nieuwe ideeën, is proactief en toont zich een creatieve denker.” Frits Wielders, concept- en beleidsontwikkelaar

“Heldere grenzen en duidelijke behoeftes worden tijdig voorzien en uitgesproken. En dat allemaal met gulle lach.” Carolien van der Donk, artistiek directeur De Electriciteitsfabriek Den Haag

Ik verbind, maak bewust en stimuleer jong en oud om te doen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren