WIE

Projectleider – programmamaker – educator

Natuur en milieu, kunst en cultuur, techniek en wetenschap zijn mijn grote interesses. Ik streef ernaar die elementen te combineren in mijn werk.

Kunst is een universele taal, maakt maatschappelijke en alledaagse onderwerpen inzichtelijk en het stimuleert je om (anders) na te denken. Natuur biedt rust, ruimte en is in staat zich constant aan te passen door seizoensveranderingen. In de wetenschap en technologie worden grenzen verlegd en mogelijkheden gecreëerd. Dit is allemaal voeding voor de educatieprogramma’s die ik ontwikkel en kenmerkend voor de manier waarop ik werk als projectleider en educator.

Met het doel voor ogen handel ik graag buiten de gebaande paden en schuw experimenten niet. Ik luister, kijk, ruik, proef, trek en duw… Met luchtigheid en humor, dat gaat vanzelf.

Mijn opdrachtgevers waarderen mij om mijn creatief denken, natuurlijk overwicht, doortastendheid en enthousiasme.

“Ze bezit een onderzoekende houding, slaat open voor nieuwe ideeën, is proactief en toont zich een creatieve denker.” Frits Wielders, concept- en beleidsontwikkelaar

“Heldere grenzen en duidelijke behoeftes worden tijdig voorzien en uitgesproken. En dat allemaal met gulle lach.” Carolien van der Donk, artistiek directeur De Electriciteitsfabriek Den Haag

Ik verbind, maak bewust en stimuleer jong en oud om te doen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren